Lumet hävisivät. Roskia, koiranjätöksiä, hiekkaa, aurinkoa ja lämmintä. Ja hulluja sunnuntaipyöräilijöitä. Kaivaneet sen sardan sieltä varaston perukoilta esiina ja lähteneet vähän katselemaan kaupunkia. RayBanit silmille, lippahattu päähän ja ipodit korville ja menoks. Yks tälläinen vitun riemuidiootti päätti sitten tehdä laidasta laitaan u-käännöksen meikän edesssä. Jätkä ei seurannut muuta liikennettä ei sitten pätkän vertaa. Onneksi ei kontaktia tullut, pari valittua sanaa tuli lausuttua hieman normaalia kovemmalla äänellä. Tuskin edes käsitti mitä teki väärin, tana että tuollaiset ottaa päähän.

Ylipäätään kaikki vapaasti juoksentelevat korvanappi-idiootit sais lahdata välittömästi tavattaessa, tai edes muutaman varoitukseksi. Mikä hitto siinä on, ettei pysty liikkumaan ilman että korvista tunkee jotain eurohumppaa. Ei ymmärrä. Selkärangan puutetta. Vaaratilanteita tulee ku ei osata tai viitsitä huomioida muuta liikennettä, vaan luullaan että ollaan yksin koko maailmassa ja vaaputaan eteenpäin.

Vielä hetki ja rullaluistelijat sauvoineen tulevat sekoittamaan pakkaa. Vielä pahempia persläpiä. Heilunta sauvoineen vie sen koko väylän leveyden. ja minäminä parempi ihminen rullaluistimilla ei muita huomioi. Joskus toivoisi, että unohtaisivat putsata noi kevyenliikenteenväylät hiekasta. Ratkeaisi monta ongelmaa samalla kertaa. Ikävä ei tulisi.